Ons restaurant en terras zijn open, met in achtneming van de Corona maatregelen. We gaan in ieder geval door met bezorgen en afhalen, zolang er nog beperkingen zijn.

Zo kan een ieder die nog niet de deur uit kan, mag, wil, van ons eten genieten. Bestel voor de DJG Drive To Go of DJG Delivery.

We rekenen €2,50 bezorgkosten en bezorgen in Cothen, Langbroek en Wijk bij Duurstede. U kunt alleen per pin of Tikkie betalen.

Bestel telefonisch: 0343-447202 of via de module hieronder(tot 16:00 uur op de dag van afhalen/bezorgen).

Het is een eenvoudig opgebouwd Google formulier, dus niet het mooist, maar wel praktisch :-). Heeft u volgende geklikt, maar lijkt er niets te gebeuren, scroll even omhoog :-).

Bij bezorgen streven wij ernaar dit op uw opgegeven tijdstip te bezorgen of  binnen 45 minuten bij u te leveren als u z.s.m. heeft gekozen.

Bij de DJG drive zal het ongeveer 20-30 minuten duren (afhankelijk van de bestelde gerechten). Wij geven u een update over de tijd dat het gereed is.

Hoe werkt de DJG Drive To Go:
1. Bij het plaatsen van uw bestelling geeft u uw kenteken door.
2. Wij zorgen dat op de afgesproken tijd het eten klaar is en plaatsen dit op de bijrijdersstoel/achterbank/kofferbak.
3. Wij laten u vooraf betalen via Tikkie. Zo hoeft u de auto niet uit en is er geen fysiek contact.

Openingstijden van 16:00 tot 20:00 uur ( dinsdag gesloten)

Bij vragen bel of mail ons:

Tel: 0343-447202
Mail: info@dejongegraaf.nl

Onderstaand formulier kunt u tot 16:00 uur gebruiken om een bestelling te plaatsen, na 16:00 uur vragen wij u ons te BELLEN.: 0343-447202

Klik hier voor het afhaal en bezorgmenu

Scroll to top